null

Om oss

sam-cs-gp.jpg

 

Chainspeed grundades 2006 och är ett familjeägt företag som specialiserat sig på högkvalitativa motorcykeltillbehör för förare och cyklar. 

Företagets grundare Sam, en cyklist sedan en mycket ung ålder (hans första cykel, en Yamaha F1SE, som han fortfarande har idag) började sin karriär inom motorcykelbranschen 2001 med Autocom, efter att ha lämnat Försvarsmakten. 

Genom att snabbt bli den Autocom-guru som de flesta känner att han är, spelade Sam en nyckelroll i den tekniska utvecklingen och tillväxten av Autocom, och byggde och betjänade så småningom dess världsomspännande distributions-/återförsäljarnätverk. Han stöttade också Suzuki Ecstar MotoGP-teamet av Kenny Roberts Jr & John Hopkins tillsammans med majoriteten av den tidens World Super Bike & British Superbike-team. 

Chainspeed föddes i sydvästra Wales utifrån Sams kunskap och erfarenhet av motorcykelkommunikation, och blev till en början en oberoende Autocom-återförsäljare och den första att sälja Autocom online Chainspeed började sedan diversifiera sig till motorcykelbagage och skydd. 

13 år senare längtade Sam efter en ny satsning, så 2019 startade en ny era för Chainspeed med grundaren Sam som lämnade över tyglarna, tillsammans med sin omfattande tekniska insikt, till sonen Tom. Lämnar honom väl rustad för att utvecklas och expandera verksamheten till den bredare marknaden för motorcykeltillbehör.

Chainspeed grundades på vikten av att förstå och prioritera kundservice och är fortfarande vårt viktigaste värde. 

Tillsammans med vår passion för motorcyklar och engagemang för vårt produktsortiment kan du lita på att Chainspeed ger den allra bästa servicen och rådgivningen skräddarsydd för att passa dina tvåhjuliga behov. 

Om du har några frågor angående våra produkter eller tjänster, tveka get att kontakta antingen Tom, Sean eller Charlie på nedan. 

 

E-post: info@chainspeed.co.uk

Tel: +44 (0)1926 678230

 

Chainspeed Ltd
Enhet C21
Holly Farm Business Park
Honiley, Kenilworth
CV8 1NP
 

 

5755130a-3bca-48da-973e-d8a80e19ad93-2.jpeg