null

Leverans & Returer

 

LEVERANS

Storbritannien

 

DX Courier (2-3 arbetsdagar) 82,00 kr (GRATIS på beställningar över 1 232,00 kr)

 

DX Express nästa arbetsdag - 144,00 kr

 

Internationell 

 

 

 

Internationella beställningar beräknas baserat på plats, vikt och service. 

 

De flesta leveranser kräver en signatur så se till att det finns någon tillgänglig att signera för din beställning. Om ingen är närvarande på leveransadressen kommer paketet att tas tillbaka till ditt lokala Royal Mail / Interlink distributionscenter och ett telefonkort lämnas. Kortet talar om var ditt paket förvaras och ger ett kontaktnummer som du kan ringa för att ordna omleverans eller hämtning.

 


VÄNLIGEN NOTERA: Om en beställning returneras till oss av kuriren som ej levererad på grund av antingen en kunds vägran att acceptera leveransen eller att kunden inte svarar på kort som lämnats av kuriren som begär kontakt för att ordna omleverans, kommer de avgifter som kuriren har gjort till oss vara kundens ansvar. För närvarande är avgiften till oss för alla beställningar som returneras som ej levererade 91,00 kr. Den extra portoavgiften för återleverans av sådana beställningar kommer också att vara kundens ansvar.

 

MOMS

 

Alla priser inkluderar moms på 20%. Om du befinner dig i ett land/stat som är berättigat till noll moms, kommer det att visa priset utan moms. Momsregistreringsnummer 879890832.

 

Om du har några frågor angående vår leveranspolicy vänligen maila oss på info@chainspeed.co.uk.

 

* Inte en garanterad tidsram

 

 

RETURER

Använd formuläret nedan så svarar vi med ett returnummer. Vi kan inte acceptera någon retur utan ett returnummer.

Nya varor som har köpts från oss kan returneras till oss själva för kredit/återbetalning eller byte inom 30 dagar efter mottagandet. Varor måste vara i nytt/återförsäljningsbart skick när de returneras med all förpackning om det inte är ett garantianspråk. Bifoga en kopia av originalkvittot.

Varor som levereras felaktigt/skadade måste meddelas inom 7 arbetsdagar med hjälp av kontaktuppgifterna ovan. Det rekommenderas att varor returneras med registrerad/försäkrad leverans då vi inte kan ta ansvar för ej levererade/skadade returnerade varor.

Vi ansvarar inte för eventuella returportokostnader om inte varan/varorna är felaktiga/skadade eller felaktiga vid leverans.

Vi kan acceptera returer utanför 30-dagarsperioden, men det kan tillkomma en avgift för att fylla på lager. Detta kommer inte att överstiga 20 % av den totala fakturan.

Returnera en vara i butik

Vänligen returnera en vara via vår butik. Om du vill byta en vara i butik rekommenderar vi att du reserverar varan före ankomst genom att kontakta vår kundtjänst för att ordna detta åt dig.

 

Vänligen adressera alla paket till:
 
Chainspeed Ltd
Enhet C21
Holly Farm Business Park
Honiley
Kenilworth
Warwickshire
CV8 1NP 

Tel: +44 (0)1926 678230